מדיניות פרטיות עבור Workplace Essential, ‏Advanced ו-Enterprise


Workplace היא פלטפורמה מקוונת שנוצרה על ידי פייסבוק על מנת לאפשר למשתמשים לשתף פעולה ולשתף מידע בעבודה. פלטפורמת Workplace כוללת את האתרים, האפליקציות והשירותים המקוונים הקשורים של Workplace Essential, ‏Advanced ו-Enterprise, הנקראים יחד ”השירותים“.
מדיניות פרטיות זו מתארת את אופן איסוף המידע שלך, השימוש בו ושיתופו כשאתה משתמש בשירות.
השימוש בשירות תוכנן עבור ארגונים ועל פי הוראותיהם, וניתן לך על ידי המעסיק שלך או ארגון אחר שמאשר לך את הגישה לשירות ואת השימוש בו (”הארגון“ שלך).
שירות זה נפרד משאר שירותי פייסבוק בהם אתה עשוי להשתמש. שירותי פייסבוק אחרים אלה ניתנים לך על ידי פייסבוק ונשלטים על פי תנאיהם. לעומת זאת, השירות ניתן על ידי הארגון שלך ונשלט על פי מדיניות פרטיות זו ומדיניות השימוש התקין ב-Workplace.
הארגון שלך נושא באחריות לחשבון Workplace שלך (”החשבון שלך“) ומנהל אותו. הארגון שלך גם אחראי לאיסוף ולשימוש בנתונים שאתה מגיש או מספק דרך השירות, ושימוש זה מוסדר על פי התנאים שסיכם הארגון שלך עם פייסבוק.
בנוסף למדיניות פרטיות זו, הארגון שלך עשוי לקבוע מדיניות נוספת או קוד התנהלות נוסף שיחולו על השימוש שלך בשירות.
אם יש לך שאלות בנוגע לשימוש שלך בשירות, צור קשר עם הארגון שלך.

1. איזה סוגי מידע נאספים?
הארגון שלך יאסוף את סוגי המידע הבאים כשאתה, עמיתיך או משתמשים אחרים ניגשים לשירות:
  • הפרטים שלך ליצירת קשר, כגון שם מלא וכתובת דוא"ל;
  • שם המשתמש והסיסמה שלך;
  • תפקידך בעבודה, פרטי המחלקה שלך ומידע נוסף הקשור לעבודה או לארגון שלך;
  • את התוכן, ההתקשרויות ופרטי מידע נוספים שאתה מספק בעת השימוש בשירות, כולל כשאתה נרשם לחשבון, יוצר או משתף תוכן, ושולח הודעות או מתקשר עם אחרים. האמור עשוי לכלול מידע המצוי בתוכן שאתה מספק או לגביו (למשל מטה-נתונים), כגון מיקום של תמונה או תאריך יצירת קובץ;
  • תוכן, תקשורות ומידע שאנשים אחרים מספקים כשהם משתמשים בשירות. מידע זה יכול לכלול מידע עליך, למשל כשהם משתפים תמונה שלך או מגיבים עליה, שולחים לך הודעה או מעלים, מסנכרנים או מייבאים פרטים ליצירת קשר איתך;
  • כל התקשורת עם משתמשים אחרים בשירות;
  • תקשורת, משוב, הצעות ורעיונות של משתמשים שנשלחו לארגון שלך;
  • פרטי חיוב; וכן
  • מידע שאתה מספק כשאתה או הארגון שלך פונים לשירות התמיכה בפלטפורמה או מקיימים איתו אינטראקציה לגבי השירות.

2. כיצד הארגון שלך משתמש במידע זה?
הארגון שלך ישתף את המידע שהוא אוסף עם פייסבוק, כספק של הפלטפורמה, על מנת לאפשר לפייסבוק לספק את השירות ולתמוך בו עבור הארגון שלך ומשתמשים אחרים ובהתאם להוראות נוספות מהארגון שלך. דוגמאות לשימוש כזה כוללות:
  • תקשורת עם משתמשים ומנהלים לגבי השימוש שלהם בשירות;
  • שיפור האבטחה והבטיחות של השירות עבור הארגון שלך ומשתמשים אחרים, למשל על ידי חקירת פעילויות חשודות או הפרות של התנאים או המדיניות החלים;
  • התאמה אישית של החוויות שלך ושל הארגון שלך כחלק ממתן השירות;
  • פיתוח כלים, מוצרים או שירותים חדשים במסגרת השירות עבור הארגון שלך;
  • שיוך פעילות בשירותים שלנו במכשירים שונים המופעלים על ידי אותו אדם כדי לשפר את התפעול הכולל של השירות;
  • זיהוי ותיקון באגים שעשויים להיות קיימים; וכן
  • ביצוע ניתוח של נתונים ומערכות, כולל מחקר לשיפור השירות.

3. חשיפת מידע
הארגון שלך חושף את המידע שנאסף בדרכים הבאות:
  • לספקי שירות צד שלישי שמסייעים במתן השירות או חלקו;
  • לאפליקציות, אתרים או שירותים אחרים של צד שלישי שאתה יכול להתחבר אליהם דרך השירות;
  • בקשר לעסקה ארגונית משמעותית, כגון העברת השירות, מיזוג, איחוד, מכירת נכסים, או במקרה הלא סביר של פשיטת רגל או חדלות פירעון;
  • כדי להגן על ביטחונו של אדם כלשהו; כדי להתמודד עם הונאה, בעיות אבטחה או בעיות טכניות; וכן
  • בקשר לצו הבאה, צו, צו לגילוי מסמכים או בקשה או צו אחרים מרשויות אכיפת החוק.

4. גישה למידע שלך ושינויו
אתה והארגון שלך רשאים לגשת למידע שהעלית לשירות, לתקן או למחוק אותו באמצעות הכלים הכלולים בשירות (לדוגמה, עריכת פרטי הפרופיל שלך או דרך יומן הפעילויות). אם אינך יכול לעשות זאת באמצעות הכלים הכלולים בשירות, עליך לפנות לארגון שלך ישירות כדי לגשת למידע שלך או לשנות אותו.

5. קישורים ותוכן של צד שלישי
השירות עשוי להכיל קישורים לתוכן המנוהל על ידי גורמי צד שלישי שאין לארגון שלך שליטה עליהם. עליך לעיין במדיניות הפרטיות של כל אתר בו אתה מבקר.

6. סגירת החשבון
אם אתה רוצה להפסיק להשתמש בשירות, עליך לפנות לארגון שלך. בדומה לכך, אם אתה מפסיק לעבוד בארגון או עם הארגון, הארגון רשאי להשעות את החשבון שלך ו/או למחוק את המידע המשויך לחשבונך.
מחיקת חשבון מתבצעת בדרך כלל בתוך כ-90 יום לאחר סגירת החשבון, אך ייתכן שחלק מהמידע יישאר בעותקי גיבוי למשך פרק זמן סביר. שים לב שתוכן שאתה יוצר ומשתף בשירות נמצא בבעלות הארגון שלך ועשוי להישאר בשירות ולהיות נגיש גם אם הארגון משבית או מפסיק את החשבון שלך. מבחינה זו, התוכן שאתה מספק בשירות דומה לסוגי תוכן אחרים (כגון מצגות או תזכירים) שאתה יוצר במהלך עבודתך.

7. שינויים במדיניות הפרטיות
מדיניות פרטיות זו עשויה להתעדכן מעת לעת. במקרה של עדכון, תאריך "עדכון אחרון" שלהלן יעודכן ומדיניות הפרטיות החדשה תפורסם באופן מקוון.

8. צור קשר
אם יש לך שאלות לגבי מדיניות פרטיות זו או מדיניות השימוש התקין ב-Workplace, פנה לארגון שלך דרך המנהל בארגון.
עבור תושבי קליפורניה, ניתן לקבל פרטים נוספים על זכויות פרטיות הצרכן שלך על ידי פנייה לארגונך דרך מנהל המערכת שלו.

עדכון אחרון: 3 בינואר 2020