תוכניות

Workplace זמין בתוכניות Essential‏, Advanced ו-Enterprise. קבל מידע נוסף על בחירת התוכנית המתאימה לארגון שלך.

Workplace EssentialWorkplace AdvancedWorkplace Enterprise
תכונות המוצרWorkplace Essential כולל תכונות כגון ניוז פיד, קבוצות, צ'אט וסרטון בשידור חי. בנוסף, Workplace Essential כולל תכונות ניהוליות כגון לוח ניהול, אינטגרציות, אנשים וניהול קבוצות. בנוסף לתכונות כגון סיפור, קבוצות, צ'אט וסרטונים בשידור חי, ל-Workplace Advanced יש תכונות ניהוליות כולל ניתוחים, לוח ניהול ואינטגרציה עם ספקי זהויות.נוסף על התכונות ב-Workplace Advanced, ‏Workplace Enterprise כולל זמן תגובה ראשוני של 4 שעות, גישה לצוות תמיכה ייעודי של Enterprise, עדיפות בפתרון בעיות וגישה מוקדמת לתכונות חדשות.
גישור תוכןתוכן נבדק על ידי מנהלי הקהילה.תוכן נבדק על ידי מנהלי הקהילה.תוכן נבדק על ידי מנהלי הקהילה.
יצירת חשבון ומחיקת חשבוןמנהלי קהילה יכולים להקצות ולמחוק חשבונות באופן ישיר.מנהלי קהילה יכולים להקצות ולמחוק חשבונות באופן ישיר. מנהלי קהילה יכולים להקצות ולמחוק חשבונות באופן ישיר.
בעלות על נתוניםמנהל קהילה מנהל את הקהילה, והחברה היא הבעלים של הנתונים ושולטת בהם. מנהל הקהילה יכול לשנות, למחוק או לייצא את הנתונים שלך בכל עת. מנהל קהילה מנהל את הקהילה, והחברה היא הבעלים של הנתונים ושולטת בהם. מנהל הקהילה יכול לשנות, למחוק או לייצא את הנתונים שלך בכל עת. מנהל קהילה מנהל את הקהילה, והחברה היא הבעלים של הנתונים ושולטת בהם. מנהל הקהילה יכול לשנות, למחוק או לייצא את הנתונים שלך בכל עת.
חשיפת הפרסוםהתוכן שתפרסם יהיה גלוי לך, לאנשים בקבוצות שבהן תפרסם או לאנשים מחוץ לקבוצות שבהן תפרסם, אם הקבוצה היא קבוצה פתוחה. בנוסף, מנהלי קהילה יכולים גם לראות נתונים שאתה מפרסם, אפילו בקבוצות סודיות. התוכן שתפרסם יהיה גלוי לך, לאנשים בקבוצות שבהן תפרסם או לאנשים מחוץ לקבוצות שבהן תפרסם, אם הקבוצה היא קבוצה פתוחה. בנוסף, מנהלי קהילה יכולים גם לראות נתונים שאתה מפרסם, אפילו בקבוצות סודיות. התוכן שתפרסם יהיה גלוי לך, לאנשים בקבוצות שבהן תפרסם או לאנשים מחוץ לקבוצות שבהן תפרסם, אם הקבוצה היא קבוצה פתוחה. בנוסף, מנהלי קהילה יכולים גם לראות נתונים שאתה מפרסם, אפילו בקבוצות סודיות.
תשלוםWorkplace Essential הוא שירות ללא תשלום. לקוחות Workplace Advanced מקבלים תקופת ניסיון בחינם בת 30 יום. לאחר תקופת ההתנסות בחינם, ניתן להצטרף ל-Workplace Advanced ‏בתשלום.Workplace Enterprise ניתן לחיוב.
מספר החשבונות שניתן ליצוראין מגבלה. אין מגבלה.אין מגבלה.
האם המידע הזה היה מועיל?
Workplace Essential is for team and small company communication. It’s free to use. We’ll begin rolling out Workplace Essential in 2020.
Workplace Advanced is designed to connect entire organizations and is $4 per person, per month. It’s our recommended plan.
Workplace Enterprise is built for organizations which operate with greater levels of complexity due to their size or industry. It costs $8 per person, per month. To get the Enterprise plan, you'll need to contact the Workplace sales team or a Workplace partner.
The Workplace Frontline plan can be added on to either Workplace Advanced or Workplace Enterprise.
Note: Visit our pricing section to learn more about plans and pricing.
האם המידע הזה היה מועיל?
מאמר זה רלוונטי רק למנהלים ב-Workplace Advanced.
החיוב של Workplace הוא עמלה בסך $4 למשתמש פעיל על בסיס חודשי עבור תוכנית Workplace Advanced.
אתה תחוייב עבוד כל העובדים בקהילה שלך, ללא קשר לדומיין הדוא"ל של העובד.
זכור שמטבע התשלום הוא דולר ארה"ב. התמחור שלנו אינו כולל מס. תוכל לבקר במקטע התמחור שלנו לקבלת מידע עדכני על תמחור.
האם המידע הזה היה מועיל?
עליך לגשת ל-Workplace ממחשב כדי לבקש שדרוג מ-Workplace Standard ל-Workplace Advanced.
כדי לשדרג את חשבונך מ-Workplace Standard ל-Workplace Advanced:
  1. לחץ על שדרג מתחת לניוז פיד בפינה הימנית העליונה של Workplace.
  2. מלא את טופס הבקשה לפרטים נוספים על החברה שלך.
  3. סמן את התיבה כדי לאשר שאתה מבין את ההסכם.
  4. לחץ על המשך. לאחר מכן המערכת תעביר אותך לתהליך אימות הדומיין.
שים לב שמשמעות המעבר אל Workplace Advanced הוא שהקהילה שלך מסכימה לתנאים והגבלות חדשים. קבל מידע נוסף על התכונות של Workplace Advanced
אם זו הפעם הראשונה שאתה משדרג ל-Workplace Advanced, תהיה זכאי לקבל ניסיון בחינם. אם אתה נרשם ל-Advanced, מחליף ל-Standard, ולאחר מכן חוזר אל Advanced, לא תקבל תקופת ניסיון בחינם.
זכור שעליך להוכיח בעלות על דומיין הדוא"ל כדי לשדרג את החשבון ל-Advanced.
האם המידע הזה היה מועיל?
מאמר זה רלוונטי רק למנהלים ב-Workplace Advanced.
כדי להחליף את החשבון ל-Workplace Essential:
  1. מהמחשב, לחץ על לוח הניהול בפינה הימנית העליונה של הפרופיל שלך.
  2. לחץ על תשלומים.
  3. לחץ על בדוק תכניות ובחר החלף ל-Essential.
  4. כאשר תתבקש לעשות זאת, אשר את ההחלפה כדי להשלים את התהליך.
תוכל לחזור לרמת Advanced בכל עת על ידי לחיצה על הלחצן שדרג ל-Advanced.
שים לב: אם אינך רואה את האפשרות החלף ל-Workplace Essential, ייתכן שתצטרך להתנתק מחשבונך, לנקות את המטמון בדפדפן ולאחר מכן להתחבר שוב.
האם המידע הזה היה מועיל?
אם אתה עובר מ-Workplace Advanced ל-Workplace Essential, לא תוכל לגשת יותר לפריטים הבאים:
הזמנות שלא נשלחו
  • הזמנות שלא נשלחו ימחקו לצמיתות מהקהילה שלך.
התחברות יחידה (SSO)
  • אם אתה משתמש ב'התחברות יחידה', כל העמיתים שלך ינותקו ויהיה עליהם להגדיר סיסמאות משלהם. הם גם לא יוכלו להתחבר בלחיצה אחת.
ניתוח נתונים שמראה מי בקהילה שלך משתמש ב-Workplace
  • לוח הניהול שלך ייעלם. כתוצאה מכך, לא תוכל לראות מיהם האנשים והקבוצות הפעילים ביותר ב-Workplace.
תמיכת דוא"ל אישית למנהלים
  • לא תוכל יותר לפנות בדוא"ל לתמיכה הישירה לקבלת עזרה כאשר יש לך שאלה, אך עדיין תהיה לך גישה למרכז העזרה.
כלי שליטה למנהלים לניהול הקהילה
  • לא תוכל לנהל פוסטים או את הנתונים והמשתמשים שלך, ולא תוכל יותר לראות אם מישהו בקהילה שלך דיווח על פוסטים.
API לאינטגרציות ובוטים מותאמים אישית
  • לא תוכל להשתמש ברובוטים ולא תהיה לך יותר גישה ל-API לאינטגרציות מותאמות אישית.
סינכרון עם ספקי זהות כגון G Suite
  • לא תוכל יותר להסתנכרן ביעילות עם ספקי זהות, ולכן לא תתבצע הוספה והסרה אוטומטית של אנשים כאשר הם מצטרפים לעסק או עוזבים אותו. כל המשתמשים שכבר סונכרנו בעבר יישארו ב-Workplace.
בקר בדף המחירים כדי לגלות מידע נוסף על איזה תכונות זמינות באיזו תכנית מחירים.
שים לב: אם כבר יש לך כתובת URL מותאמת אישית של Workplace או אם יש לך מספר דומיינים מאומתים של דוא"ל לא נשנה אותם, אך זכור שלא תוכל לעדכן או לנהל את הפרטים לאחר שתעבור ל-Workplace Essential.
האם המידע הזה היה מועיל?
We're upgrading Workplace to provide a better experience for you and your Workplace community.
Because we're upgrading to a newer, better Workplace experience, Workplace Standard will be deleted and eventually replaced by Workplace Essential, which offers new features and updates, including an Admin Panel for System Admins.

Domain Verification
To gain access to Workplace Essential from Workplace Standard, users will first need to verify their domain. You can access domain verification by clicking Upgrade Plan at the top of your News Feed. Once this is done, you will need to select a System Admin, who will act as a Data Controller. If a Data Controller or System Admin is not selected, your access to Workplace Standard will be lost.

New Admin Selection
In case no one in your Workplace can verify your domain, we'll reach out to you via email to help with admin selection.
האם המידע הזה היה מועיל?